God helg

Helgen som precis passerade var en god helg på alla sätt och vis. MassaMariaMys!!! 🙂

Fick mig äntligen en symaskin. Har ordnat spolar och nålar så nu kan jag äntligen lägga upp dom där byxorna som alltid varit för långa, laga favoritryggsäcken eller laga grabbens jacka. Känns skönt att slippa be om hjälp så fort man vill ha nåt lagat. Tänker på alla pengar man kan spara på det. Fick en sak till i helgen – sodastreamer av senaste modell. UNDERBART! Kan göra egen läskeblask och bubbelvatten nu och slipper därmed söndersockrad dricka eller ens bära med mig sånt hem i matkassen. Ekonomiskt och miljövänligt!

För övrig så är lördagen snart här – SSKG1! Blir att shoppa loss i Göteborg under hela lördagen och träffa trevliga människor. Sen är det buschcraftmeeting i Enköping den 12:e december men har lite bekymmer att tajma in tågtider för att kunna delta i detta event. Sköna snubbar man vill träffa där med. Nu är det i alla fall dags att dra till jobbet och fostra lite barn. Over and out!

2 svar till “God helg

  1. Ville bara påpeka att sodastreamers inte alls är miljövänliga. Kolsyrepatronerna måste tillverkas, förpackas och transporteras innan de förbrukas. Därefter slängs de eller måste transporteras tillbaks till fabriken för påfyllning, ompacketering och omtransportering ut till kunden igen. Det blir många liter icke förnybar olja och många ton koldioxid det. Vill du vara miljövänlig, drick saft. Gärna hemmagjord. 😉

    Trevlig blogg föresten.

  2. Jo jag har insett samma sak just när det gäller frakten av patronerna men funderar ändå på om det inte är lite bättre i slutändan på nåt sätt. Läste lite att för många år sedan så gjorde varje patron rätt så lång resa innan den kom tillbaka till butiken. Så jag snålar på kolsyrandet nu =)

Lämna en kommentar